brama i kokinkina klub hrvatske

                      Sjednica Izvršnog odbora Brama i kokinkina kluba

Hrvatske

 

 

P42522521.jpg picture by bramaste

 

 

 

Dana 25.04.2010.  Održala se je Sjednica izvršnog odbora i Skupština Brama i Kokinkina Kluba Hrvatske.Skupština je održana u vrlo lijepom  ambijentu u prostoriji Tajnika kluba Mire Radovića.

Za istaknuti je da se je odazvao solidan broj članova,a za pohvaliti je da je i više nego vidljivo da klubom rukovode ozbiljni ljudi s  odličnim i perspektivnim članovima koji se zalažu  kako za promidžbu uzgoja ovih pasmina tako i za podizanje kvalitete primjeraka ove peradi. Tome svjedoče rezultati na svim poljima djelovanja , a poglavito vrhunski rezultati na izložbama kako u Hrvatskoj  tako i van Hrvatske , kao i osvojena titula Majstora uzgoja u  Srebrno trakastoj boji brame predsjednika kluba Miljenka Validžić.

0081-7.jpg picture by bramaste

 

Predsjednik Kluba Miljenko Validžić

 

Na Skupštini je  između ostalog bilo govora o održanoj vrlo uspješnoj drugoj izložbenoj specijalki kluba koja je održana u sklopu izložbe Udruge „Golub“ Virovitica , kao i o budućoj trećoj specijalki koja će se održati također u Virovotici.

Skupštini je uz članove kluba bio nazočan i predsjednik Hrvatskog Saveza Udruga uzgajatelja malih životinja Željko Šerepac , te predstavnik BiH Saveza presjedni Tešanjskog  Društva  Nermin Saračević.

0161-2.jpg picture by bramaste

Vođa uzgoja Krešimir Safunđić i tajnik kluba Miroslav Radović

 

0181-4.jpg picture by bramaste

Blagajnik kluba Ante Obrovac

 

Posebno je za pohvaliti vrlo iscrpni i poučni prikaz voditelja uzgoja Krešimira Safunđića koji je svaku  boju kod brama izloženu u prethodnoj godini od članova kluba sveobuhvatno analizirao , te dao pravilne smjernice za uzgoj i poboljšanje kvalitete.Na taj način pružen je  uvid u moguća poboljšanja  u daljnjem radu što će uvelike  pomoći uzgajateljima. Potom su slijedila daljnja izvješća dnevnog reda, te iscrpno izvješće predsjednika,tajnika i blagajnika ,kao i govora o izlasku klupskih novina koji ovaj klub izdaje za članove i simpatizere kluba koje su  po sadržaju vrlo inovativne i vrlo poučne.

Na kraju Skupštine svi prisutni opustili su se u prijateljskom druženju uz osvježavajuće piće i odlični srneći paprikaš.

Na kraju bi istakao  da se vidi jedan ozbiljan rad,volja i što je najbitnije sloga u ovome klubu što i njihovi visoki rezultati dokazuju u svim poljima djelovanja.

 

0141-5.jpg picture by bramaste

 

0071-5.jpg picture by bramaste

 

0121-2.jpg picture by bramaste

 

0131-3.jpg picture by bramaste

 

 

 

 

Izradio:Krešimir Bošković

Mob.: 091/88-50-140

E-mail:boskovic.kresimir@gmail.com