cro-golub.com cro-golub.com
Hrvatski Savez Udruga Uzgajatelja Malih Životinja

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

sudije i njihovo ocenjivanje
Prethodna  1, 2, 3

Započni novu temu   Odgovori na temu    cro-golub.com -> Ostale teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
franko zizic

PostPostano: sri lis 28, 2009 10:21 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

Pozdrav svima.
Evo brzo će i nova državna izložba i kao što znate ja sam za onu prošlu pisao prigovor na rad sudaca i to u žalbenom roku, sve uredno kako treba, ali eto fala Bogu i majci prirodi, odgovor još nisam dobio. Ja osobno mislim da to samo po sebi govori o ozbiljnosti našeg saveza i organizatora izložbi, te koliko cijene uzgajatelja kao pojedinca.
Dok se takvi cijenjeni uzgajatelji , sudci, osobe u vrhu saveza, budu tako"uljuđeno" ponašali ja do daljnjeg neću izlagati svoje ljubimce, nego ću u njima sam guštati.
[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku
šerpa

PostPostano: sub stu 07, 2009 10:15 am    Naslov: uspješan uzgoj Citiraj i odgovori

Pozdrav Vama Franko. Nije baš dobro uvijek misliti da je čovijek u pravu a ne saslušati savjete ljudi koji Vam žele pomoći. Ja sam Vam osobno na izložbi u Virovitici obećao odgovor na vaše upite. Odgovor ćete dobiti u pismenoj formi. Do sada odgovor niste dobili upravo iz razloga što je Hrvatski savez ozbiljna institucija koja poštuje propisanu proceduru. Naime o Vašoj žalbi raspravljalo se na sjednici Predsjedništva Zbora sudaca koja je održana 11. listopada 2009. godine. (sjednice se održavaju uglavnom jednom godišnje prije početka izložbene sezone). Nakon toga održana je 25. listopada 2009. godine i Skupština Zbora sudaca (najvišeg tijela koje donosi konačnu odluku i o prigovorima i žalbama), na kojoj je potvrđene odluka Predsjedništva Zbora sudaca. Hobi treba biti lijepa strana naše svakodnevice, uživajte u Vašem uzgoju. Sretno i lijep pozdrav.
[Vrh]
franko zizic

PostPostano: ned stu 08, 2009 2:45 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

Hvala na odgovoru.
Ja zasta ne mislim da sam uvijek u pravu i volim saslušati svaćije mišljene, samo ne znam u ovom konkretnom slučaju što nisam u pravu i gdje sam pogriješio.
Povjesnu dokumentaciju i radni standard za Dalmatinsku kokoš sam uredno predao savezu, kavezninu , katalog za izložbu sam uredno platio,radni standard na panou postavio na izložbene kaveze poviše kokošiju, koje su ostale neocijenjene pod paskom da ne postoji radni standard. Dalje golub sa prstenom ornitološkog saveza diskvalificiran, dok su papige, grlice i egzotični golubići i ptice sa takvim istim prstenovima uredno ocijenjene.
Hvala i na lijepim željama ja ču i dalje guštati u uzgoju i druženu sa uzgajateljima.
[Vrh]
franko zizic

PostPostano: ned sij 24, 2010 6:17 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

Evo javljam se malo da oživimo ovu temu.
Ja i dalje strpljivo čekam odgovor na prigovor na rad sudaca na predprošloj državnoj izložbi i nadam se da će"ozbiljna institucija" isti napokon poslati. Na prošloj državnoj sam bio ali samo u svojstvu promatraća, možda je i bilo nekih propusta u ocijenjivanju , ali pošto nisam izlagao neču ni komentirati.
Pozdrav iz Solina.
[Vrh]
boskovic_k

PostPostano: pon vel 08, 2010 2:38 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

post od Fikija prebačen ovdje jer već postoji otvorena tema:
Fiki je napisao/la:
Ne bih izdržao da se ne osvrnem na ocijenjivanje suca (ne imenujem) za perad u N Gradiški, naime malo me razočarao...Pijevca australorpa koji je na izložbama u daruvaru i roždaniku bio ocijenjen sa 93-94 boda diskvalificirao je zbog nepravilnog repa... A plimutroka pijevca koji ima grešku (krive prste) ocijenio je sa 94 boda... Ja se ne žalim, samo ocijenjivanje mi nije toliko važno ali zanima me kako su moguće takve oscilacije među sucima, pogotovo u slučaju australorpa... priznajem, nema sve perje u repu, ali mislim da to nije diskvalifikacijska greška...
[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti Web stranice
šerpa

PostPostano: sub ožu 06, 2010 1:29 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

Ispričavam se u ime Hrvatskog saveza što odgovor nije stigao u pisanom obliku kao što je na sjednici Zbora sudaca ocjenjivača dogovoreno. Osobno ću provjeriti zašto je i gdje zapelo. Uz ispriku obećanje i dalje ostaje. Pozdrav i uspješnu nadolazeću sezonu želim.
[Vrh]
franko zizic

PostPostano: uto kol 17, 2010 4:03 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

Pozdrav svima, evo da se malo javim, strpljivo sam ćekao odgovor od saveza, nisam ga dobio, više mi i netreba, jer sa savezom neću više surađivati, pošto vidim da ne drže do pojedinca, koji se trudi u uzgoju i u unapređivanju saveza. Molim svoje prijatelje u savezu da se na mene ne ljute, ali više nemogu otrpiti da netko ignorira moj rad. Ukoliko nekom pojedincu mogu pomoći , savjetom,doniranjem koje priplodne jedinke, moja vrata su uvjek otvorena. Šta se tiće dalmatinske kokoši , njenog radnog standarda , koji sam napisao i povijesne dokumentacije koju sam prikupio i sve dostavio savezu, radi boljitka te iznimne pasmine, dopuštam savezu da se njima koristi.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    cro-golub.com -> Ostale teme Vremenska zona: GMT + 01:00.
Prethodna  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.