cro-golub.com cro-golub.com
Hrvatski Savez Udruga Uzgajatelja Malih Životinja

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Bilten "uzgajatelj"
Prethodna  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    cro-golub.com -> O Savezu
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dado

PostPostano: sri lis 03, 2007 6:55 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

Što se izlaženja biltena mjsečno tiće, ideja je svakako jako dobra, ali morate znati da je to čsopis na kojem nema neke zarade, a ljudi što pišu nisu profesionalni novinari, već uzgajivači, koji to čine jer žele. Zbog toga je održivost izlažja mjsečno upitna, a ovako za 3 mjseca ipak se skupi građe iz svih grana uzgoja. Inaće ja sma jako zadovoljan člancima, koji su uglavnom lijepo obrađeni, iako nisu pisali profesionalci, dobroje što ima mnoštvo slika. I smaiznate da je Uzgajatelj prvo bio crno bijeli, pa nakon što se postigla određena naklada uveli su ga u boji. Možda da se prodaje više brojava i pomoglo da se vremenska razlika između brojeva smanji, a morate znati i da je cijena od 15 kuna minimalna, a sada je pitanje koliko bi bili spremni izdvojiti više.
[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti Web stranice MSNM
PAN
Site Admin

PostPostano: sri lis 03, 2007 7:15 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

Sve je to razumljivo,ali ipak malo dugo za čekanje.A možda kroz koju godinu i bude izlazio svaki ili svaka dva mijeseca........
[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
mpavis 22
Gost

PostPostano: čet lis 04, 2007 11:49 am    Naslov: UZGAJATELJ Citiraj i odgovori

Gospodine Biličiću što se tiče cijene i zarade neznam kakva je vaša računica ali list u Velikoj Gorici koji izlazi svaka dva tjedna RVG Reporter
koji je istog formata i jedno 5 stranica više košta 8 KN.
Što se tiče materijala mislim da ga ima dovoljno jer g.Pavin nije u mogučnosti objaviti sve moje materijale a vjerojatno ima još tekstova tako da tu nema bojazni.
[Vrh]
mpavis 22
Gost

PostPostano: čet lis 18, 2007 11:34 am    Naslov: Citiraj i odgovori

Ovnoliki je napisao/la:
Čitam redovito Uzgajatelj ali da li mi netko može reći zašto više nema članaka od gospodina Kapitan Tomislava o kunićarstvu.Jedino je on pisao kritički o suđenju kao međunarodni sudac instruktor.Sto je s njim i njegovim člancima?Čuo sam da je izdao knjigu a nigdje ga nema.

Točno,a odgovor vjerojatno leži u dijelu tvog pitanja. Sad
[Vrh]
Dado

PostPostano: čet lis 18, 2007 12:10 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

Nitko ne može biti "maknut" , možda čovjek jednostavno nema vremna, na putu je i sl.
[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti Web stranice MSNM
mpavis 22
Gost

PostPostano: čet lis 18, 2007 5:20 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

Dado je napisao/la:
Nitko ne može biti "maknut" , možda čovjek jednostavno nema vremna, na putu je i sl.

Ne posjedujem informacije o tome dali je maknut ili ne,točno je i to da je on na brodu,no zato postoje računala tako da to nebi trebala biti prepreka za ono što OVNOLIKI pita.Jer g.Lončar definitivno nije osoba za funkciju koju obnaša to vam može masa kunićara potvrditi i ja odmah potpisujem
da tu dužnost savez povjeri g.Kapitanu ako se slaže ako pak ne da ga se pokuša nagovoriti. Laughing
[Vrh]
Dado

PostPostano: čet lis 18, 2007 8:33 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

A nemože uvijek sve niti izači. Kako šalješ tekstove Pavinu?
[Vrh]
mpavis 22
Gost

PostPostano: pet lis 19, 2007 1:31 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

Dado je napisao/la:
A nemože uvijek sve niti izači. Kako šalješ tekstove Pavinu?

Dado pa mislim da sam bio jasan,ne tražim da izađe sve ako sam za predprošli broj poslao dva teksta i jedan je stavljen u taj broj a rećeno mi je da će drugi izaći u drugom broju a nije,to je za mene navlačenje za nos.U isto vrijeme nekima su stavljena dva pa čak i tri teksta(Lončar Danijel i Branko,Kovač,Šerepac itd.)Ne vidim s kojim pravom su jedni privilegirani a drugi zapostavljeni.Istovremeno moja udruga uzme po 20 brojeva i nastavili se ovako nećemo uzimati niti jedan. Evil or Very Mad
[Vrh]
Fiki

PostPostano: uto vel 09, 2010 8:09 am    Naslov: Citiraj i odgovori

Ljudi zanima me jel se mogu ja kako pretplatiti na "uzgajatelja"? Prije par godina sam kontaktirao Pavina i on mi je obrazložio kako mu to nije profitabilno da šalje samo meni list...morala bi cijela moja udruga uzimat a neće.
boskovic_k

PostPostano: uto vel 09, 2010 10:14 am    Naslov: Citiraj i odgovori

Fiki je napisao/la:
Ljudi zanima me jel se mogu ja kako pretplatiti na "uzgajatelja"? Prije par godina sam kontaktirao Pavina i on mi je obrazložio kako mu to nije profitabilno da šalje samo meni list...morala bi cijela moja udruga uzimat a neće.

učlani se u udrugu i preko matične udruge čes dobijati redovno casopis. svaka udruga uzima najmanje 10 komada.
[Vrh]
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti Web stranice
Fiki

PostPostano: uto vel 09, 2010 1:34 pm    Naslov: Citiraj i odgovori

boskovic_k je napisao/la:
Fiki je napisao/la:

učlani se u udrugu i preko matične udruge čes dobijati redovno casopis. svaka udruga uzima najmanje 10 komada.

Ja jesam učlanjen u udrugu u gradiški već 5 god i nikad nisu primali...bar dok sam ja član
Prethodni postovi:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    cro-golub.com -> O Savezu Vremenska zona: GMT + 01:00.
Prethodna  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.