| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dado

|
Postano: sri lis 03, 2007 6:55 pm Naslov: |
|
|
| Što se izlaženja biltena mjsečno tiće, ideja je svakako jako dobra, ali morate znati da je to čsopis na kojem nema neke zarade, a ljudi što pišu nisu profesionalni novinari, već uzgajivači, koji to čine jer žele. Zbog toga je održivost izlažja mjsečno upitna, a ovako za 3 mjseca ipak se skupi građe iz svih grana uzgoja. Inaće ja sma jako zadovoljan člancima, koji su uglavnom lijepo obrađeni, iako nisu pisali profesionalci, dobroje što ima mnoštvo slika. I smaiznate da je Uzgajatelj prvo bio crno bijeli, pa nakon što se postigla određena naklada uveli su ga u boji. Možda da se prodaje više brojava i pomoglo da se vremenska razlika između brojeva smanji, a morate znati i da je cijena od 15 kuna minimalna, a sada je pitanje koliko bi bili spremni izdvojiti više. |
|
| [Vrh] |
|
 |
PAN Site Admin

Pridružen/a: 09. 07. 2007. Postovi: 204 Lokacija: Hrvatska,Bjelovar
|
Postano: sri lis 03, 2007 7:15 pm Naslov: |
|
|
Sve je to razumljivo,ali ipak malo dugo za čekanje.A možda kroz koju godinu i bude izlazio svaki ili svaka dva mijeseca........ _________________ PAN OSVIJEŽI DAN!
PAN PIJE SE LAGAN!
JOŠ BOLJE PAŠE IZ NOVE FLAŠE! |
|
| [Vrh] |
|
 |
mpavis 22 Gost
|
Postano: čet lis 04, 2007 11:49 am Naslov: UZGAJATELJ |
|
|
Gospodine Biličiću što se tiče cijene i zarade neznam kakva je vaša računica ali list u Velikoj Gorici koji izlazi svaka dva tjedna RVG Reporter
koji je istog formata i jedno 5 stranica više košta 8 KN.
Što se tiče materijala mislim da ga ima dovoljno jer g.Pavin nije u mogučnosti objaviti sve moje materijale a vjerojatno ima još tekstova tako da tu nema bojazni. |
|
| [Vrh] |
|
 |
mpavis 22 Gost
|
Postano: čet lis 18, 2007 11:34 am Naslov: |
|
|
| Ovnoliki je napisao/la: | | Čitam redovito Uzgajatelj ali da li mi netko može reći zašto više nema članaka od gospodina Kapitan Tomislava o kunićarstvu.Jedino je on pisao kritički o suđenju kao međunarodni sudac instruktor.Sto je s njim i njegovim člancima?Čuo sam da je izdao knjigu a nigdje ga nema. |
Točno,a odgovor vjerojatno leži u dijelu tvog pitanja.  |
|
| [Vrh] |
|
 |
Dado

|
Postano: čet lis 18, 2007 12:10 pm Naslov: |
|
|
| Nitko ne može biti "maknut" , možda čovjek jednostavno nema vremna, na putu je i sl. |
|
| [Vrh] |
|
 |
mpavis 22 Gost
|
Postano: čet lis 18, 2007 5:20 pm Naslov: |
|
|
| Dado je napisao/la: | | Nitko ne može biti "maknut" , možda čovjek jednostavno nema vremna, na putu je i sl. |
Ne posjedujem informacije o tome dali je maknut ili ne,točno je i to da je on na brodu,no zato postoje računala tako da to nebi trebala biti prepreka za ono što OVNOLIKI pita.Jer g.Lončar definitivno nije osoba za funkciju koju obnaša to vam može masa kunićara potvrditi i ja odmah potpisujem
da tu dužnost savez povjeri g.Kapitanu ako se slaže ako pak ne da ga se pokuša nagovoriti.  |
|
| [Vrh] |
|
 |
Dado

|
Postano: čet lis 18, 2007 8:33 pm Naslov: |
|
|
| A nemože uvijek sve niti izači. Kako šalješ tekstove Pavinu? |
|
| [Vrh] |
|
 |
mpavis 22 Gost
|
Postano: pet lis 19, 2007 1:31 pm Naslov: |
|
|
| Dado je napisao/la: | | A nemože uvijek sve niti izači. Kako šalješ tekstove Pavinu? |
Dado pa mislim da sam bio jasan,ne tražim da izađe sve ako sam za predprošli broj poslao dva teksta i jedan je stavljen u taj broj a rećeno mi je da će drugi izaći u drugom broju a nije,to je za mene navlačenje za nos.U isto vrijeme nekima su stavljena dva pa čak i tri teksta(Lončar Danijel i Branko,Kovač,Šerepac itd.)Ne vidim s kojim pravom su jedni privilegirani a drugi zapostavljeni.Istovremeno moja udruga uzme po 20 brojeva i nastavili se ovako nećemo uzimati niti jedan.  |
|
| [Vrh] |
|
 |
Fiki
|
Postano: uto vel 09, 2010 8:09 am Naslov: |
|
|
Ljudi zanima me jel se mogu ja kako pretplatiti na "uzgajatelja"? Prije par godina sam kontaktirao Pavina i on mi je obrazložio kako mu to nije profitabilno da šalje samo meni list...morala bi cijela moja udruga uzimat a neće. _________________ Niđe veze |
|
| [Vrh] |
|
 |
boskovic_k
|
Postano: uto vel 09, 2010 10:14 am Naslov: |
|
|
| Fiki je napisao/la: | | Ljudi zanima me jel se mogu ja kako pretplatiti na "uzgajatelja"? Prije par godina sam kontaktirao Pavina i on mi je obrazložio kako mu to nije profitabilno da šalje samo meni list...morala bi cijela moja udruga uzimat a neće. |
učlani se u udrugu i preko matične udruge čes dobijati redovno casopis. svaka udruga uzima najmanje 10 komada. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Fiki
|
Postano: uto vel 09, 2010 1:34 pm Naslov: |
|
|
| boskovic_k je napisao/la: | | Fiki je napisao/la: | | Ljudi zanima me jel se mogu ja kako pretplatiti na "uzgajatelja"? Prije par godina sam kontaktirao Pavina i on mi je obrazložio kako mu to nije profitabilno da šalje samo meni list...morala bi cijela moja udruga uzimat a neće. |
učlani se u udrugu i preko matične udruge čes dobijati redovno casopis. svaka udruga uzima najmanje 10 komada. |
Ja jesam učlanjen u udrugu u gradiški već 5 god i nikad nisu primali...bar dok sam ja član _________________ Niđe veze |
|
| [Vrh] |
|
 |
|